Kiezen is voorkeur geven. Maar waarom zou je voor PREFER kiezen?

2024/02/19  —  Prefer

Onze kernwaarden

We plaatsen vier waarden in het hart van onze werkethiek: flexibiliteit, nabijheid, excellentie, en eco-verantwoordelijke innovatie. Elk van deze waarden convergeert naar een duurzame, verantwoordelijke, en deugdzame visie, die ons en onze klanten naar nieuwe hoogten van voortreffelijkheid tilt.

 

 

 

Flexibiliteit

Onze bedrijfscultuur en onze werkorganisatie stellen ons in staat om op noodsituaties te reageren en te voldoen aan de behoeften van onze klanten onder alle omstandigheden. Deze flexibiliteit is onze hoogste prioriteit. Het is direct evenredig met de tevredenheid van onze partners.

Nabijheid

De kwaliteit van de interpersoonlijke relaties met al onze gesprekspartners is een constante garantie voor stabiele en efficiënte professionele relaties. En onze verankering in het Luikse bekken maakt van PREFER een lokaal bedrijf dat de korte keten bevordert. Ons verzorgingsgebied, meestal minder dan 100KM, verzoent "industriële groei" en duurzame ontwikkeling perfect.

Excellentie

PREFER neemt vandaag de dag een leidende positie in in de sectoren bouw, spoorwegen, civiele techniek en wegenbouw, en met name op de markten van spoorwegdwarsliggers en betonnen metselblokken.

Eco-verantwoordelijke

Innovatie Beton is in essentie een duurzaam materiaal. Maar in een relatief traditionele sector leggen we er een eer in om de globale koolstofvoetafdruk significant te verminderen. Naast onze hoogwaardige betonsoorten (vermindering van de voetafdruk met 30%), hebben we CO2ncrEAT ontwikkeld: de enige oplossing op de markt met een negatieve koolstofvoetafdruk en een ontgiftende werking.

Samengevat, PREFER zet de duurzame visie voort van een industriële onderneming op menselijke schaal, bewust van haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 


Contact

Tom MACOYE


Galerij