Reportage van de VRT over ons innovatieproject CO₂ncrEAT!

2024/01/08  —  Prefer

We zijn verheugd aan te kondigen dat ons CO₂ncrEAT-project is belicht in een speciale reportage van de VRT. Deze media-aandacht is een bewijs van de groeiende interesse in onze innovatieve oplossingen op het gebied van duurzaam bouwen.

CO₂ncrEAT staat aan de voorhoede van een ecologische revolutie in de bouwsector. Onze technologie maakt het mogelijk om bouwblokken te produceren zonder cement of natuurlijke aggregaten, door gebruik te maken van circulaire grondstoffen en industriële CO2. Dit vertegenwoordigt een significante stap voorwaarts naar een duurzamere toekomst. CO₂ncrEAT biedt een concrete oplossing die direct aansluit bij de koolstofneutraliteitsdoelstellingen van de sector.

We zijn trots te zien dat onze inzet voor innovatie en duurzaamheid media-aandacht krijgt en groeiende interesse wekt. Dit versterkt onze vastberadenheid om ons onderzoek voort te zetten en oplossingen te ontwikkelen die beantwoorden aan de milieu-uitdagingen van onze tijd.

We willen al onze medewerkers, partners (Lhoist, Orbix (België) en Fluxys) en supporters (InnovationFund, Europese Commissie en CINEA – Europese Uitvoerend Agentschap voor Klimaat, Infrastructuur en Milieu) bedanken voor hun constante inzet voor dit ambitieuze project. Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst.


Links & Contact

Antoine GREGOIRE

Céline GERADON

Prefer « CO2ncrEAT