Maatwerk balkons in Beaufays

2024/05/28  —  Prefer

Balkons op hoog niveau: als Prefer zich overtreft!

Project: Gebouw met 14 appartementen, Voie de l’Air Pur in Beaufays
Type elementen: Prefab balkons

Wij zijn verheugd om onze nieuwste technische prestatie te delen die momenteel in uitvoering is voor onze collega's van Cop en Portier: de levering van 11 prefab balkons voor de terrassen en galerijen aan de tuinzijde. De productie is aan de gang en zal naar verwachting medio juni worden voltooid.

Opvallende kenmerken:

BA01, DE buitengewone terrasbalkon: 6,80x3m, 40cm dik, geïntegreerde contraboog in de bekisting, versterkte wapening, en een indrukwekkend gewicht van 13,5 ton!
✅ Een mix van balkons met of zonder thermische onderbrekingen, met of zonder contraboog, bi-ondersteund of in uitkraging... er is voor elk wat wils!

De grootste uitdaging?

Het maken van bekistingen met geïntegreerde contraboog, met name de beroemde BA01 die de gebruikelijke standaarden tart.

Bij Prefer houden we van uitdagingen en het bieden van innovatieve oplossingen voor de meest veeleisende projecten. Elk project is een nieuw avontuur waarin vindingrijkheid en nauwkeurigheid centraal staan.

Architecten, aannemers, studiebureaus en ingenieurs, aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw projecten te bespreken en te kijken hoe wij u kunnen helpen deze te realiseren.


Contact

Tom MACOYE


 Galerij